Heanton - Devon

Project type: New dwelling

On the site was an existing bungalow that had been extended over the years creating a layout that didn’t work well for today’s requirement’s.

The new dwelling has been designed to be in keeping with the surrounding buildings from the front, but the rear of the building is much more modern with large areas of glazing and a first floor balcony which enjoys the rural views but still retains privacy to the neighbours.

The layout to both floors is now very generous providing excellent accommodation for a family house, in particular the kitchen / dining / family room which has large bi-folding doors linking the inside and outside spaces together.

The dwelling has been finished with great attention to detail and has a very light spacious feel to it.

Back to portfolio